הפחתת תביעות חוב

  • תביעה משותפת
    ואיל | 20/02/2018 06:56

    היה לנו עסק עם שותף נכסנו לקשיים ואי יכולת החזר עשיתי פשיטת רגל אני וגם הוא
    לכל אחד יש תביעות שונות רק 3 תביעות משותפות
    בנק לאומי- חברה בטון- חברה בניה
    חבר של הקבל קבל הפטר ונכלל ההפטר התשלום לכל ה 3 התביעות המשותפות.
    שלחתי למנהל המיוחד בקשה להוריד תביעות אלה קיבלתי אי הסכמה
    האם תביעות אלה צריך להוריד או לשלם אני גם התביעות אלה למרות ששולמו

    • הפחתת תביעות חוב
      עו"ד עומר נירהוד | 23/02/2018 13:59

      מה ששולם בפועל על ידי החבר שלך יש להוריד את הכסף ששולם מאצלך.
      כדאי שתיעזר בעורך דין לפתור עניין זה

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5366635; מייל: pashar@sba-law.co.il