תיקון טעות - הכוונה לאוקטובר 2017

  • שיק בהוצאה לפועל
    לורי | 18/02/2018 14:56

    באוקטובר 2010 הגשתי תביעה קטנה בשל שיק ביטחון שלא הוחזר לי לאחר שלא נחתם הסכם שכירות ובשל הוצאת דיבה ונקבע דיון למרץ 2018. בסוף ינואר 2018 פתח נגדי הנתבע תיק בהוצל"פ. האם ניתן לפתוח תיק בהוצל"פ על אותו שיק שעליו תלוי ועומד דיון בביהמ"ש לתביעות קטנות?

    • תיקון טעות - הכוונה לאוקטובר 2017  לת
      לורי | 18/02/2018 18:10

    • מימוש שטר ביטחון
      עו"ד אריאל שוורץ | 21/02/2018 14:43

      לורי שלום,

      לא הסברת בגין מה נפתח נגדך תיק גבייה בהוצאה לפועל. מהשאלה משתמע כי הוגשה נגדך תביעה וכי ישנו פסק דין נגדך.
      בגין שיק ביטחון ניתן לגבות רק במסגרת תיק גבייה בודד. ככל שישנה טעות בעניין זה עליך להודיע על כך להוצאה לפועל בה מתנהל התיק השני.

      בברכה,

      אריאל שוורץ, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      פנחס ספיר 8, נס ציונה
      טל': 052-6477990; מייל: arielsc.law@gmail.com

      • הסבר
        לורי | 26/02/2018 20:50

        אני נתתי צ'ק ביטחון לבעל דירה שכירת דירה אבל חוזה השכירות היה דרקוני ולכן לא הסכמתי לשכור את הדירה. בעל הדירה לא הסכים להחזיר לי את הצ'ק וכינה אותי בכינויים ואיים, אזי הגשתי תביעה קטנה כדי שהצ'ק יוחזר לי ובגין לשון הרע. הדיון יהיה במרץ 2018. לאחר שהנתבע קיבל מסירה אישית של התביעה - הוא הגיש את אותו צ'ק להוצל"פ, כשעל הצ'ק יש דיון עתידי במרץ   2018. הגשתי בקשה להוצל"פ לעיכוב החלטה. טרם ניתנה לי תשובה. האם הוצל"פ יכולים לתת החלטה ולחייב אותי כשעדיין אין החלטת שופט על אותו צ'ק?