את מי מייצג עורך הדין

  • את מי מייצג עורך הדין
    מיכל | 06/02/2018 12:27

    שלום,

    חתמנו על הסכם תמ"א והוגשה בקשה להיתר לעירייה. הבקשה נדחתה וצריך כעת להגיש בקשה חדשה.
    יש מחלוקת בין הדיירים שחתמו האם להמשיך בחוזה והאם הוא מחייב כרגע (לא משנה הסיבה- זה מסובך).
    השאלה היא את מי אמור לייצג כעת עורך הדין של הדיירים כאשר יש מחלוקת בין הדיירים עצמם האם החוזה מחייב.
    האם הוא יכול לחתום על יפוי הכח התכנוני למרות שחלק מהדיירים מבקשים שלא יעשה זאת?

    תודה
    מיכל

    • את מי מייצג עורך הדין
      עו"ד אילן הלוי | 07/02/2018 13:19

      מיכל שלום

      עורך הדין קודם כל צריך לפעול לפי הוראות ההסכם. בעלי הדירות חתמו על הסכם והם מחויבים בהוראותיו. על כן הסיבה למה לא רוצים להמשיך בהסכם היא כן חשובה. לאחר חתימה על הסכם לא ניתן "להתחרט" אלא אם יש סיבה טובה לכך כגון הפרת הסכם.

      כך שקודם כל יש להבין את המצב המשפטי. אם רוצים לבטל את ההסכם ויש לכך תימוכין בהסכם ובעובדות המקרה אז יש לברר זאת לפני שממשיכים בהגשת הבקשה המתוקנת. אם "סתם" חלק מבעלי הדרות מעונינים להחליף יזם זאת לא סיבה לעכב עו"ד מלחתום על התוכניות.

      בברכה,

      אילן הלוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      שד' שאול המלך 8, ת"א
      נייד: 050-5752517; מייל: ilan.halevi@gmail.com