סעד זמני

  • מזונות זמניים- החוק החדש
    חסוי | 31/01/2018 22:22

    בעל פתח יישוב סכסוך בביהד הרבני, התיק נסגר ללא הסכם.
    הוגשה תביעה אית בביהמש, לא ידוע אם יגיש תביעות נוספות (אני משערת שכן, כרגע הסמכות להגיש עדין אצלו)
    הגשתי בקשה למזונות זמניים בביהמש וניתנה החלטה כי עלי לפעול בהתאם לתקנות.
    מה אומרות התקנות החדשות לעניין מזונות זמניים בתקופת הביניים? אודה להכוונה.
    האם הסמכות להגיש סעד זמני נתונה לכל ערכאה והאם חובה להגיש תביעת מזונות יחד עם הבקשה למזונות זמניים?

    אקדים תודה לתשובה..

    • סעד זמני
      עו"ד רוית טוב-לי | 04/02/2018 16:11

      חסוי, שלום,
      ניתן להפנות בקשה לסעד זמני לכל ערכאה, על גבי הטופס הייעודי. לא צריך להגיש תביעה ולא ניתן לעשות כן עד חלוף תקופת קיצור ההליכים.
      מצ"ב קישור לתקנות ולטפסים:
      https://www.nevo.co.il/law_html/Law01/501_431.htm

      אני ממליצה שתיוועצי עם עו"ד מומחה. אלו נושאים מורכבים.
      בהצלחה,
      רוית

      בברכה,

      רוית טוב-לי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני משפחה

      דניאל פריש 3, תל אביב
      טל': 03-6078888; מייל: ravit@tovly.co.il