תביעה נגד חברת תקשורת

  • תביעה נגד הוט
    מיכל | 31/01/2018 20:42

    שלום!
    אני לקוחה לשעבר של הוט שהתנתקה מהם לפני מספר חודשים. לפני כמה ימים קיבלתי טלפון ממשרד עו"ד שמזדהה בשם " יוסף אליהו".  ולטענתם אני חייבת להוט 2 ממירים של הטלוויזיה.  הם איימו כי  במידה ולא אחזיר  את הממירים הם יגישו נגדי תביעה בימים הקרובים. אמרתי להם שאני כבר החזרתי את הממירים מזמן, לפני חודשיים, לטכנאי איסוף שהם שלחו לי וקבעו איתו מועד לאיסוף.  חיפשתי את הקבלה על המסירה ולצערי לא הצלחתי למצוא אותה. הם טענו שחובת ההוכחה שמסרתי את הממירים מוטלת עלי. לשאלתי הם טענו שהם לא חייבים לספק לי תעוד של שליחת הטכנאי, ולא אחראים לשום דבר. כל האחריות היא שלי בלבד. האם הם צודקים? האם זה שאין לי קבלת מסירה, מאפשר להם לטעון בוודאות כי לא החזרתי את הציוד? האם ניתן לתבוע אותם בבית משפט לתביעות קטנות גם ללא קבלה?
    האם ניתן גם להוסיף לתביעה את העובדה שהם שולחים לי מכתבי חיוב על מנוי לאינטרנט שחודש כביכול, בתאריכים שאני כבר לא הייתי מנוייה לחברה?מיותר לציין כי בשיחות  רבות שנערכו איתם הם הבטיחו שיבטלו את החשבונות, ויעדכנו במערכת כי  אני כבר לא מנוייה, אך שום דבר לא נעשה .  האמת היא שהם ממש גורמים לי עוגמת נפש, מטרידים, מבזבזים את זמני ומאיימים.  האם זוהי סיבה מספקת לדרוש מהם פיצוי בסביבות 10000 או שזה גבוה מידי?  אשמח לקבל את תגובתכם. תודה

    • תביעה נגד חברת תקשורת
      ליאור חאיק, עו"ד | 01/02/2018 13:10

      היי מיכל

      חסרים פרטים. על פניו נראה שאין לך עילת תביעה נגדם.

      אם יגישו נגדך תביעה הנטל עליך להוכיח שמסרת את הממירים.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com