פינוי שוכרים

  • פינוי דירה מסרבנים.
    נדז'דה | 24/01/2018 17:32

    שלום רב.

    השכרתי דירה ביפו ד'  לפני 5 חודשים ,כל הזמן  היינו מקבלים שיקים חוזרים  ו כעבור שבועיים הם היו משלמים במזומן.
    החוזה רשום על שם בעל של המשפחה .אישה לא עובדת ו ישלהם ילד בן 10 שלומד בבית ספר.עכשיו בעל הרביץ את אישתו והוא נמצא בכלא ,ואין להם כסף לשלם שכירות.הם לא עונים בטלפון ולהודעות שאני כותבת להם.האם לפי חוק אנו יכולים ליכנס לדירה ,אם השוכרים  לא פותחים לנו דלת?האם אישה וילד יכולים להיות בדירה ללא תשלום, למרות שהיא לא רשומה בחוזה?איך אפשר לפנות מהם את הדירה?
    מה התהליכים?האם אני צריכה לשלוח להם מכתב רשום בעברית וברוסית,כי היא לא יודעת עברית.
    איזה תצהיר אני צריכה לקבל בבית הדואר כאשר שולחת מחתב רשום ,כדי להחתים השוכרים?
    האם אפשר לקבל אסבר איך מכינים את המכתב התראה,יש נוסח מסויים במקרים כמו שלנו?
    איך  מכינים את התביעה "בבקשה למתן פינוי"?
    איפו מוצאים טפסים למילאוי?איך מגישים שיקים חוזרים לבית משפט?
    האם יהיו עוד שיקים חוזרים,להמתין ולהגיש את כל השיקים חוזרים ביחד?
    כמה זמן לוקח לפנות את הדירה מסרבנים?מה המחיר עבור פינוי את הדירה וקבלת כסף עבור שיקים חוזרים אצל עו"ד?כמה  שכ"ט לעו"ד במיקרה שלנו ?

    אשמח על הבנה ברורה וטיפול יעיל.

    תודה מראש.

    • פינוי שוכרים
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 25/01/2018 14:02

      שלום נדז'דה,

      התשובות לשאלותייך תלויות במידה רבה בנוסח החוזה שנחתם.בכל מקרה לשוכרים אין זכות להשאר בדירה אם אינם משלמים דמי שכירות.
      על מנת לפנות את האשה והדיירים יהיה עליך להגיש בבית המשפט תביעה לפינוי שוכר.
      לגבי השיקים שחזרו - ניתן להגישם לביצוע בהוצאה לפועל.
      כדאי לפנות לעו"ד שיבדוק את ההסכם ויוכל ליעץ באופן יותר מדוייק.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      בית אמריקה, שדרות שאול המלך 35, תל אביב
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com