צרף תמונה

  • דוח על חנייה צמוד למדרכה
    אנונימי | 21/01/2018 09:45

    שלום רב, חניתי את הרכב שלי על שטח אספלט, צמוד למדרכה (אבני מדרכה) אבל לא עליה. השטח נמצא בין שני כבישים ואינו משמש לתנועת כלי רכב אלא למעבר רגלי. לא היה תמרור שאוסר על חניה במקום. קיבלתי דו"ח על סך 500 ש"ח. האם חנייה על אספלט נחשבת לדין מדרכה?? רק בגלל שסמוכה למדרכה או שעוברים במקום הולכי רגל?

    • צרף תמונה
      יעקבי | 21/01/2018 12:12

      שלום אנונימי,
      האם מדובר בשטח הפרדה בין נתיבי נסיעה?
      תמיהה: אם המקום לא משמש לתנועת כלי רכב אלא לתנועת הולכי רגל אז נסעת וחנית שם?

      • קובץ מצורף תשובה
        אנונימי | 22/01/2018 23:03

        לא מדובר בשטח הפרדה בין נתיבים. זהו אינו איזור נסיעה, אלא מעין גומחה קטנה שיוצאת מצד הכביש, נמצאת בין בתים ועוברים שם גם הולכי דרך אך זהו אינו  רחוב. מעין שטח לא מנוצל לשום עניין מוגדר וברור. לכן התפלאתי שקיבלתי שם דו"ח

        • התמונה לא משקפת.
          יעקבי | 24/01/2018 09:05

        • התמונה לא משקפת.
          יעקבי | 24/01/2018 09:07

          שלום לך,
          מן התמונה לא ניתן ללמוד הרבה. אין ייחוס לכביש ומה שמסביב.