סילוק בן בגיר מדירת ההורים

  • סילוק בגיר מדירת מגורים
    אלי | 17/01/2018 17:34

    בסד סילוק בגיר מדירת ההורים   שלום מה המצב המשפטי בו בגיר מתגורר בדירת ההורים וטיפל בהם במשך שנים כעת האמא מאושפזת במצב צמח , האבא מעוניין להוציא את הבן מהדירה הסיבה היא כנקמה על כך שהבן הגיש תביעה למינוי אפוטרופוס על רכוש האם עקב העברת כספים מחשבון משותף לאיח השני   הדירה נרכשה עי האם לפםני נישואיה ורשומה על שמה בלבד גם לאב דירה הרשומה על שמו.   האם תמיד דאגה לבנה והסכימה שיגור בדירה כעת מנצלים את חוסר יכולתה להגיב.

    • סילוק בן בגיר מדירת ההורים
      עו"ד מיקי חשמונאי | 17/01/2018 18:37

      אלי שלום,

      כבר מהפרטים המופיעים בשאלה, נראה כי מדובר במקרה סבוך, אשר לא ניתן לתת ייעוץ ראוי בנוגע אליו, ללא הכרה מעמיקה של מכלול העובדות.
      לכן, חשוב מאוד (!!!) שהבן יפנה לעו"ד, כדי לברר מהן זכויותיו (ועל פניו נראה שיש כאלה, אולם יתכן שאכיפתן תצריך פניה לביהמ"ש).

      בברכה,

      מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת
      מנהלת פורום דיני משפחה

      מת"מ -  'בית טופז' קומה 5
      רח' נחום חת 5, חיפה
      טל': 04-8517771; מייל: law@m-law.co.il