סדרי ראיה עם הנכדים

  • הבת התנתקה מהמשפחה האם אפשר לקבל הסדרי ראיה לנכדים
    רלה לאקס | 12/01/2018 18:42

    שלום רב, בתנו בחרה לנתק כל כשר איתנו ההורים שלה לפני כשנתיים וכך גם עם הסבא והסבתא עד היום, למרות כל הניסיונות לא ניתן שום הסבר לכך, נשמע מוזר אבל זו המציאות העגומה, בנוסף התנתקה כמעט לחלוטין גם ממשפחת בעלה. בעלה גם ניתק קשר איתנו בלי שום הסבר למרות שהיה בן בית ואהוב מאד עלינו. נודע לנו מחמתה שהיא בהריון וצפויה ללדת בסביבות פסח, אנו חוששים לשלום הילוד מפני שכנראה הניתוק נעשה על בסיס של אי בריאות נפשית בעידוד של פסיכולוג שרלטן. אנו מאד מעוניינים בקשר עם הנכד/ה שעתידים להיוולד וברור לנו שהבת לא תאפשר זאת. האם יש לנו בכלל מעמד כלשהו שמאפשר לנו לתבוע הסדרי ראיה דרך בית משפט לענייני משפחה?

    • סדרי ראיה עם הנכדים
      עו"ד רוית טוב-לי | 14/01/2018 17:25

      רלה, שלום,
      קודם כל מזל טוב! למרות המצב המשפחתי העגום, את מצפה לנכד או נכדה ואלו חדשות משמעות.
      לאחר הלידה, באפשרותכם להגיש בקשה ליישוב סכסוך לבית המשפט לענייני משפחה, מכוח חוק הכשרות. אם תצליחו לחבור להורי האב, הבקשה תהיה יותר חזקה.
      כדאי להתייעץ עם עורך דין, אלו הן תביעות רגישות מאוד.
      בהצלחה רבה ושוב מזל טוב,
      בתקווה שהכל יבוא על מקומו בשלום,
      רוית

      בברכה,

      רוית טוב-לי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני משפחה

      דניאל פריש 3, תל אביב
      טל': 03-6078888; מייל: ravit@tovly.co.il