דוח חניה בבני ברק

  • קובץ מצורף דוח חניה בבני ברק
    אלעד | 14/01/2018 07:56

    קיבלתי 4 דוחות חניה בבני ברק בגין חניה ברחוב כהנמן
    וזאת על-פי צילום חניית הרכב
    יש לציין כי בתחילת הקטע מוצב שלט כי במקום מבוצעת אכיפת חניה באמצעים אלקטרונים אולם אין תמרור שאין חניה ועצירה וכן לא כל אורך המדרכה צבוע אדום לבן הקטע בו חניתי לא צבוע
    בתשובה לערעורעל הדוחות העירייה המירה 2 דוחות לאזהרה ואני נדרש לשלם 500 ש"ח תוך 21 יום ולא הקנס יחזור לערכו המקורי של 1000 ש"ח האם כדאי להישפט או לשלם את הקנס? בעירייה טוענים כי השופט מעולם לא ביטל דו"ח מצלמה
    תמונות מצורפות

    • קובץ מצורף דוח חניה בבני ברק  לת
      אלעד | 14/01/2018 07:58

      • קובץ מצורף דוח חניה בבני ברק  לת
        אלעד | 14/01/2018 07:59

    • הפרעה לתנועה
      יעקבי | 14/01/2018 11:50

      שלום אלעד,
      אינני תושב במי ברק אך מעיון בגוגל-מפות נוכחתי כי מדובר בציר תנועה ראשי. אבני השפה לכל אורך הרחוב מסומנות באדום-לבן. ישנם מפרצי חניה אחדים או מקומות בהם חונים מעבר למדרכה.
      אף כי במקום בו חנית לא מסומן באדום-לבן (קטע קטן אפשר שהסימון נמחק/נשחק/דהה) יש מצב שגרמת הפרעה לתנועה באותו פרק זמן.
      לדעתי קבל העסקה ושלם מחצית הקנסות.