אני גם

  • מבחנים מקצועיים לפרקליטות האזרחית
    ירדן | 06/01/2018 14:17

    שלום,

    זומנתי למבחנים המקצועיים בבנייני האומה כחלק ממכרז הפרקליטות האזרחית. בזימון נכתב על המבחן: "יעסוק בנושאים מהמשפט המהותי והפרוצדוראלי האזרחי והמנהלי בכלל, וביחס לרשויות ציבור ובכללן המדינה- בפרט. מוצע לקראת המבחן לחזור על החקיקה הייחודית למדינה במשפט המהותי והדיוני. (אין חומר עזר במהלך הבחינה)".

    מישהו עשה את המבחנים הנ"ל ויודע להגיד האם הם דומים לבחינות הלשכה? כיצד כדאי להתכונן? האם לעבור על חוקים ספציפיים?

    תודה.

    • אני גם
      א ד | 12/02/2020 09:58

      אני רואה שלא קבלת מענה, מניח שביצעת את המבחנים.

      אני מתעתד לעבור אותם בקרוב. אשמח לקבל כל מידע בעניין