האם להגיש ראיה עכשיו או לחכות לדיון?

  • ראייה אצל צד ג
    חנוך | 02/01/2018 20:23

    התחקות אחר ראייה מוצקה שהייתה אצל צד ג-גוף מוסדי
    וטרם הגשת בקשה לבית המשפט,הגיעה אליי הראייה בימים אלו שהיא מוצקה ורלוונטית שתסתור באחת את כתב ההגנה של הנתבעת (צד ג איננו הנתבע בתיק)
    אך כל זאת לאחר שכבר הגשתי את כתב התשובה לכתב ההגנה
    האם עליי להפנות את בית המשפט כבר עכשיו לראייה טרם הדיון (הכנסת המסמך ראייה בתיק)
    או להחזיק בראייה לדיון עצמו
    בתודה מראש

    • האם להגיש ראיה עכשיו או לחכות לדיון?
      עו"ד אבי קיסוס | 04/01/2018 12:50

      אפשר כך ואפשר אחרת, הבעיה היא שאף אחד לא אוהב להיות מופתע, מה גם שסביר להניח שבימ"ש ייתן לצד השני זמן לעיין בראיה החדשה ואז יקבע דיון נוסף שזה יכול להיות בעוכריך. מן הצד השני בתיק תביעה קטנה לא אמור להיות הרבה בקשות זה אמור להיות תיק קטן, לכן לא ניתן לתת מענה לשאלה איך יותר טוב לנהוג.

      בהצלחה,

      אבי קיסוס, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות

      כרכום 15/18, ספיר, ערבה תיכונה
      טל': 073-7274466; מייל: info@ayk.co.il