עוד דברים חשובים על האווירה הכללית ביום הזה

  • האם יש כאן אפליה בקבלה לעבודה
    דאוד | 28/12/2017 15:19

    הייתי במבחני מיון בחברה, שכלל הרבה מבדקים וראיון עם פסיכולוגית. הפסיכולוגית העלתה תשובה שנתתי בטופס שמילאתי על "קבלת מרות" ואמרה שהתשובה שלך פחות מהממוצע. למה ?
    אמרתי לה שאני לא הבנתי טוב את המשפט, אז הסבירה לי, אז עניתי שהייתה אי הבנה מצידי וחשבתי שהמשמעות הפוכה כאלו אחרים מקבלים ממני מרות. אבל תפסה היא את הטעות ונתנה לה חשיבות רבה למרות שהסברתי לה שאני מבקש לא לתפוס אותי על הטעות הזאת והשפה העברית היא השפה השניה שלי ויכול להיות מאוד שאני אבין משפט מסוים בצורה שגויה. למרות כל זה נפסלה המועמדות שלי במבחני המיון. צר לי מאוד כי ברור שאני מקבל מרות ממנהלים ויש לי מכתבי המלצות ממנהלים. אני מרגיש שהופלתי לרעה במהלך הראיון הזה ויוחסו לי האשמות לא במקום.

    • עוד דברים חשובים על האווירה הכללית ביום הזה
      דאוד | 28/12/2017 22:52

      ראוי לציין שאני בכלל לא ידעתי שמדובר על מבדקים שאורכים חצי יום משעה 8:00 עד שעה 14:30
      אין לשכוח כי יום שלם אני נמצא במקום זה בתנאים מאוד גרועים (אין כיבוד, אין כמעט הפסקות, התעלה הקרפלית הנמצאת בכף היד נפגעת מרוב כתיבה, מיקום גרוע שעולה הרבה כסף בחניה)
      כל היום לא אכלתי והייתי עייף כי לא נתנו לי מספיק זמן לנוח ולאכול וזה ממש לא אנושי.

      • אפליה במיונים
        עו"ד לילך אקרמן | 31/12/2017 10:54

        שלו םרב
        ראשית קשה משאלתך להסיק שיש אפליה כלשהי. כל יתר המועמדים נבחנו באותם תנאים ומכל מקום לגיטימי כי מענה שגוי על שאלה ייזקף לרעתך . במבחנים אלה השאלות שנשאלות הן לאו דווקא בשביל מענה של נכון או לא נכון אלא גם הרבה פעמים לבחינת דברים מעבר.

        בברכה,

        לילך אקרמן, עו"ד

        מנהלת פורום דיני עבודה

        העמק 52, כפר יונה
        טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il

        • אפליה במיונים
          דאוד | 01/01/2018 21:49

          מחסום השפה - האפליה נובעת מניצול טעות בהבנת משפט מסוים ושימוש בזה כדי לפסול אותי
          חוץ מזה האם לא מגיע לי לדעת במה נכשלתי ? ומה היו הטעויות שלי ?
          אשמח לקבל תשובה.
          תודה.