תשובות בנושא פשיטת רגל

  • שאלות בנושא פשר
    מיכל | 27/12/2017 16:50

    שלום רב ,, מרוב מידע אני כבר מבולבלת , אודה לתשובות מקצועיות
    אנחנו מתכוונים להכנס להליך פשר ( זוג עם 2)
    1 יש לנו חשבון נוסף ביתרת זכות בלבד - יש בו הלוואת רכב משועבד לבנק  , ולשם העברנו את רוב הוראת הקבע
    א האם ניתן לשלם שכירות בהוראת קבע? או לתת שקים חדשים לשכירות מכאן? והם יכובדו? גם לאחר ההליך - כלומר האם הוכל להשתמש בחשבון הנל?
    ב רכב חדש קטן שנת 2017 פיקנטו יש לי ילדים חייבת אותו - מה הסיכוי שיתנו לי להשאיר אותו ? - תשלום של 900 בחודש
    כל עוד אני משלמת האם הבנק לא ידרוש פרעון?רק התחלנו את ההלוואה בערך שנה ממש לא משתלם למכור( היה לנו שנים רכב ישן על שם אבא שלי)
    2 פוטרתי מהעבודה - אני גננת , וכרגע מחתימה  אבטלה
    האם זו תהיה בעיה? יש לציין שדרשתי מכתב פטורין מסיבה מוצדקת
    נתנו לי הודעה מוקדמת בבית ומכתב שלא אתבע אותם
    3 האם מבקשים טןפס כניסות ויציאות? יש לי משפחה בחול ( לבעלי והילדים דרכונים ארופאים ) ואנחנו מבקרים אותם במימון ההורים ועזרה
    מה גם שאני עובדת אל על לשעבר , אבל רוצה שיבינו שזה. עיקר בגלל שהאחיות שלי גרות בחול
    4אציין שיש לנו חובות רק לבנקים וכרטיסי אשראי ולא חזר כלום עד עכשו אודה לכל עצה שתתנו שהתהליך יהיה סביר לנו ולילדים
    תודה רבה

    • תשובות בנושא פשיטת רגל
      עו"ד עומר נירהוד | 02/01/2018 07:00

      אנסה לענות על הכל:
      א. ניתן לשלם שכירות בהוראת קבע. בשיקים אסור לך לעשות שימוש.
      ב. לא יתנו לךלהישאר עם האוטו למרות שאני מבין את חוסר הכלכליות בזה. שמישהו במשפחה יתן לכם להשתמש באוטו שלו או שתעבירו טת העסקה על שמו ושהוא ימשיך לשלם.
      ג. אבטלה. אין בעיה. בהצלחה למצוא עבודה.
      ד. חול תצטרכו לבקש אישורים לצאת. לגבי זה שנסעתם אם זה כמו שאת כותבת לא צריכה להיות בעיה
      בהצלחה

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5366635; מייל: pashar@sba-law.co.il