חישוב שכר

  • חישוב שכר עבור ימי חופש
    דנה | 26/12/2017 17:37

    שלום, כיצד יש לחשב שכר עבור ימי חופש במשרה על בסיס שעתי? אני עובדת במשרה חלקית -ממוצע 85 שעות בחודש בשכר של 60 ש"ח לשעה. אשמח לדעת כיצד לחשב שכר שמגיע לי על יום חופש (משמרת של 4 שעות), ומה מספר ימי החופש / שעות המגיעים לי בשנה (ותק של שנה אחת). תודה, דנה

    • חישוב שכר
      עו"ד צילה ניהוז | 31/12/2017 11:10

      דנה שלום,
      מספר ימי החופשה תלוי בוותק, בשאלה אם עבדת שנה קלנדרית מלאה (ינואר-דצמבר) וכמה ימים עבדת בפועל במהלך התקופה.

      לעניין התשלום, ערך יום חופשה מחושב על פי ממוצע השכר ב-3 החודשים שקדמו ליציאה לחופשה.

      במסגרת הפורום לא ניתן לסייע בעריכת חישובים פרטניים, שכן הוא נועד למענה לשאלות כלליות בלבד.

      בהצלחה,

      בברכה,

      צילה ניהוז, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      שמעון בן חמו 35/5, ירושלים
      טל': 073-7319465; מייל: tzila.n@gmail.com