עילת גירושין

  • גרושין עקב נטיות הבעל
    מלי | 15/12/2017 18:06

    שלום אנו נשואים שלוש שנים ,לי זה נישואין שניים ולבעל נישואין שלישיים אין ילדים משותפים . בתחילה היה הכל נפלא ולאט לאט הבעל התחיל להתעמר בי ולתת לי תחושה שאינו רוצה ביחסים אישיים אלא רק שאני "אטפל" בו . לפני שבועיים רבנו ועזבתי לבקשתו לבית הורי ,או אז אמרו לי חבריו שהוא דו מיני/הומו והתפלאו איך לא הבנתי את זה... שאלתי האם אני יכולה על סמך זה להתגרש מיידית ולקבל את הדמי הכתובה או לחילופין לבקש מזונות זמניים כי אין לי עכשיו כסף בכלל למיחייתי, בבקשה תשובה מהירה תודה רבה רבה

    • עילת גירושין
      עו"ד רוית טוב-לי | 19/12/2017 11:56

      מלי, שלום,
      הצטערתי לקרוא על החוויה הקשה.
      לפני שאת יכולה להגיש תביעות כלשהן, את חייבת להגיש "בקשה ליישוב סכסוך". על פניו, את זכאית לכתובה ולמזונות זמניים גם בלי קשר לנטיות הבעל. זה מצב מורכב ומומלץ מאוד שתתייעצי עם עורך דין.
      בהצלחה,

      בברכה,

      רוית טוב-לי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני משפחה

      דניאל פריש 3, תל אביב
      טל': 03-6078888; מייל: ravit@tovly.co.il