הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

סמכות הרשם לדחיית בחירות בעת חקירה

  • סמכות הרשם לדחיית בחירות בעת חקירה
    שלום | 08/12/2017 08:58

    שלום רב,
    בעקבות בקשתנו הרשם החליט למנות חוקר שיחקור את פנקס הבוחרים באגודה.
    באם והחוקר לא יסיים את מלאכתו לפני הבחירות, רשאי הרשם לדחותן עד לסיום מלאכתו והחלטתו בעניינה?
    יובהר שהרשם, ובמסגרת הבקשה למינוי חוקר נתבקש כבר מראש לדחות את הבחירות אם החוקר לא יסיים את מלאכתו כאמור.
    או שצריך לפנות בעניין זה לבית המשפט בכדי לבקש דחייה?
    אם והרשם רשאי לעשות כן מסמכותו, נודה לדעת היכן זה כתוב בפקודה או בתקנות, כי אם יש בסמכותו ולא עשה כן נדרש אני מבין לערעור על החלטתו במסגרת 45 יום, ובאם אין בסמכותו נדרש בבקשה לשלום.
    נודה בברכה על הכוונתך.
    תודה!