איום וכדאי להגיע לתחנת המטרה הקרובה

  • האם זה איום?
    אאאאאא | 20/11/2017 20:38

     רציתי לדעת אם זה נחשב לאיום? העתקתי את מה שנשלח אליי למייל.

     תודה

    "

    הצעה חמה - להתחיל לקחת את הכדורים שלך באופן סדיר. וגם לשקול להעלות מינון. אין מה לעשות ממי... את יוצאת משליטה!!!
    בזמן הקרוב כדאי לך להיזהר. נשלחו אלייך אנשים עם המון מוטיבציה להכאיב. יודעים איפה את גרה, אז תנעלי טוב את הדלת. לא שזה יעזור לך, אבל סתם בשביל התחושה הטובה.. תקני הרבה אופטלגין, יכאב לך נורא אחר כך. ותמצאי דרך חדשה להקליד, כי לא תישאר לך אצבע אחת שלמה אחרי הביקור שלהם. הם מאד יסודיים, ואלו ההוראות שהם קיבלו, מה לעשות
    תיאור: ??
    בהצלחה!!!!!

    • איום וכדאי להגיע לתחנת המטרה הקרובה
      עו"ד ירון שבס | 20/11/2017 21:01

      שלום רב,
      אלו מסוג בשאלות שהתשובה היא חד משמעית.
      מדובר באיום ואפילו איום חמור.
      אני משער שאת יודעת בוודאות מי שולח ההודעה וגם אם לא, אמי ממליץ לך להגיע לתחנת המשטרה, להגיש תלונה ולשתף אותם בהודעה זו.
      אינני יודע במה מדובר- אבל במשטרה כדאי לך מאוד לספר הכל.
      במידה ואת חוששת ממשהו, ממליץ לך לשתף בן משפחה הקרוב אלייך ואת סומכת עליו.

      תודה

      בברכה,

      ירון שבס, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      דרך מנחם בגין 65, תל אביב
      טל': 052-6316993; מייל: yaron@sheves-law.co.il

      • תודה
        אאאא | 20/11/2017 23:33

         חייבת לכתוב לך,כי נראה לי שהלחצתי אותך...

        אז רק ארגיע ואומר שזו פרשייה שכבר הסתיימה והאיום כבר הוסר.  כי אני לא אחיה בפחד ולא הסביבה שלי בגלל בריונות. זה היה כמה שנים..

        האיום: "שאם אספר, אז.."

        המכתב  הזה נשלח בפייס לפני כמה חודשים אבל רק עכשיו ראיתי את זה וטוב שכך. למרות שכבר קיבלתי בעבר איום "שהתוצאה שלי תהיה קשה " וגם אז ניסו לעשות משהו שלא הלך ומאז אני נרדפת בטענה שרוצים לדבר איתי.. המכתב פשוט גורם לי כעת לקשר עם האנשים שבאמת הגיעו לבית..למרות שאמא שלי מיד קישרה שראתה אותם ..אבל אני לא חשבתי.. ועכשיו המכתב זו ההוכחה.

        אני פשוט שוקלת מה כדאי לתעד? כי אולי כן אגש למשטרה אם זה יחזור על עצמו (אם אדבר). זה כלל הטרדות בטלפון להורים שלי. אמא שלי חשבה להחליף מספר, הטרדה של חברות ועוד שטויות.. כל הזמן מחפשים אותי ורוצים לדבר איתי.. מי שפוחדת באמת זו אמא שלי.

         תודה רבה, ושבת שלום.

      • שאלה
        אאאא | 21/11/2017 15:54

        שלום,

        אשמח אם יש אפשרות למחוק את תוכן השיחה שלנו בפורום.

        וגם האם יהיה אפשר להתלונן רטרואקטיבית במשטרה?

        שכן רק עכשיו ראיתי את ההודעה=ראיה. שנשלחה לפני כמה חודשים.

        תודה.

        • תלונה רטרואקטיבת
          עו"ד ירון שבס | 22/11/2017 00:01

          שלום,
          שמח שהעניין מאחורייך.
          לשאלתך- ניתן להתלונן בדירוג כמובן. לעניין של שיהוי בהגשת התלונה תצטרכי כמובן לספק הסבר מניח את הדעת.

          בהצלחה,

          בברכה,

          ירון שבס, עו"ד
          מנהל פורום פלילי

          דרך מנחם בגין 65, תל אביב
          טל': 052-6316993; מייל: yaron@sheves-law.co.il

          • היי
            אאא | 22/11/2017 12:52

            היי,

            אני מקווה שזה מאחוריי..

            האיום  הזה הגיע  אחרי שמצאתי וסיפרתי להורים של המעורבים!! בגלל זה נכתב "את יוצאת משליטה" כי אני מספרת לעוד אנשים..

            אין לי עניין לספר את מה שלא רוצים לאיש.. פשוט רציתי להפסיק את המרדף אחריי במשך כמה שנים ולהראות להם שאני לא פוחדת מהם ושיפסיקו  ולהציק לאנשים בסביבה שלי ולהפחיד אותם.

            אתה יכול למחוק את ההתכתבות שלנו או בכל אופן רק את מה שנשלח אליי כאיום?.

            למה כוונתך להתלונן בדרוג?

            ועוד שאלה כדאי להראות את האיום הזה להורים שלהם?-או שיהיה בלגן מחדש..

            תודה שוב

            • לעו"ד הנכבד
              דנידין | 22/11/2017 17:35

              אתה לא רואה שזו שאלה מומצאת?

              • לפי מה החלטת דנדין?  לת
                אאאא | 23/11/2017 18:13