חברת החשמל ניתקה אותי בגלל השכן

  • ניתוק מהחשמל ללא כל הצדקה
    שמעון | 16/11/2017 14:07

    כלקוח של חברת החשמל מותקן בביתי מונה פרטי של החברה , לפני כחודש ללא התראה, חברת החשמל ניתקה אותי. מברור עם נציגי שרות הלקוחות עלה לטענתם, שיש שכן בבניין שיש סכנה בטיחות  בתוך ביתו , וכיון שהוא לא התייחס להתראות אין באפשרות אלא לנתק לו את החשמל, וכיון שזה אותו קו אז גם אני מנותק, אף על פי שיש לי מונה פרטי וחוזה אישי מול החברה. ( כמובן שלא עזר כל הפצרות וטלפונים שעשיתי . זה היה ביום חמישי ביקשתי לפחות שלשבת  יחזירו לי את החשמל ומה זה קשור אלי שיש אצלו בעיה בטיחותית.  כל מה שהיה להם לומר תלך ביום ראשון לקבלת קהל כי היום כבר אין, ושם תנסה )  וזה רק תחילת האבסורד ,  ביום ראשון בוקר כאשר אני מדבר אם השכן המדובר, הוא אומר לי שהוא בדרך לסדר את זה ,אני שאול אותו מה הוא מתכונן לעשות הוא אומר לי שהוא צריך לסדר את החוב הכספי שיש לו לחברה וזה מה שהיה ,באמת לאחר ששילם את החוב שלו חזר החשמל, החברה רק אמרה שאם תוך חודש לא יסדר את החוטים ינתקו לו את החשמל, "פתאום אין נושא בטיחותי שמסכן חיי אדם"  וכו' אשמח לדעת האם יש עילה לתביעה ואם כן באיזה ערכה -בית משפט רגיל /תביעות קטנות ?

    • חברת החשמל ניתקה אותי בגלל השכן
      ליאור חאיק, עו"ד | 16/11/2017 17:07

      היי שמעון,

      נשמע כי מדובר בתביעה קטנה קלאסית. על פניו לחברת החשמל לא הייתה עילה לנתק אותך מהחשמל עקב חוב של השכן.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com