פיצויים בגין הפסדת שעות עבודה

  • פיצויים בגין הפסדת שעות עבודה
    טל | 15/11/2017 19:08

    שלום רב,

    אני בעלת דירה אשר ביום כיפור האחרון התפוצץ צינור מים בדירתי כשאר הדירים לא היו בבית כמו כן דיירי הדירה מתחתיי לא שהו בבית כך שהמים זלגו כל היום.
    לאחר הבאת בעלי מלאכה באופן פרטי ולא דרך חברת ביטוח על מנת להסדיר את העניין כמה שיותר מהר, בעל הדירה מתחתיי רוצה לתבוע אותי על ימי ושעות העבודה אשר הפסיד בשל כך שהיה צריך לשהות בדירה בזמן שבעלי המלאכה שהו בו.
    האם יש לו קייס? האם זהו עניין של דיני עבודה או תחום אחר.
    אודה לתשובתכם.
    המון תודה .