קביעת תשלומים בצו כינוס

  • בת זוג ופשיטת רגל
    יפתח | 06/11/2017 17:35

    שלום

    בת זוג שלי תיירת, ויש לנו 3 ילדים משותפים.
    בת הזוג לא עובדת בגלל שיש תינוקת בת חצי שנה.

    עכשיו הבנתי שיכולים להכריח אותה לעבוד או לכל הפחות להגדיר אותו כבעלת פוטנציאל השתכרות ובכך להגדיל את ההחזר החודשי (צו תלשומים).

    אנחנו חיים על קיצבת ביטוח לאומי ועזרה דלה מההורים שלה.

    אם לדעתך זה נכון מה שאמרו לי, ואם יש לי מגבלות רפואיות וחופשת מחלה מרופא תעסוקתי ממקום העבודה שלי לשעבר - יפסיקו לי סביבות 150 ש"ח?

    תודה מראש על התשובה

    • קביעת תשלומים בצו כינוס
      עו"ד עומר נירהוד | 07/11/2017 14:27

      הקביעה לפי יכולת השתכרות.
      לא הבנתי למה שניכם לא עובדים. אם יש סעבה אולי בלי סיבה, למה שיתנו?

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5366635; מייל: pashar@sba-law.co.il

      • מידע נוסף, ושאלה
        יפתח | 07/11/2017 18:17

        אני סובל בחבלות ביד, איבוד זיכרון, בעיות קוגניטיביות ויש לי אישורים רפואים.

        בת הזוג תמיד הייתה עקרת בית, ויש לנו תינוקת  שהיא מטפלת בה.

        עורכת דין חברה - שאלה למה היא לא יוצאת לעבוד במשרה מלאה. עניתי שהיא מטפלת בתינוקת ובשאר הילדים.

        השאלה אם לאור מה שכתבתי - יש מצב שבית המשפט יקפיץ את צו הכינוס מעל 200 ש"ח? ואם כן - יש מה לעשות?

        • קביעת גובה תשלומים
          עו"ד עומר נירהוד | 07/11/2017 23:06

          שןב. התשובה שלי כללית למדי.
          כן יש סיכוי שבית משפט יעלה. יש משקל רב לדעת המנהל המיוחד.
          אפשר להילחם נגד זה. צריך לראות את המסמכים בדיוק.

          בברכה,

          עומר נירהוד, עו"ד
          מנהל פורום פשיטת רגל

          העצמאות 40, יהוד
          טל': 03-5366635; מייל: pashar@sba-law.co.il