מימוש מטלטלין

  • בוקר טוב
    א | 05/11/2017 09:17

    שלום רב,
    מדבר על רכב משנת 2008 אשר קיים תיק משכון בהוצ"פ.
    במשך שנים, עמדתי בהסדר מול משרד עו"ד,לאחרונה צברתי פיגור והבנק מעוניין לממש את הרכב.
    הגעתי למסקנה כי אמכור הרכב בהסכמה, שאלתי,גם לאחר מכירת הרכב, יישאר חוב בתיק אשר אין יכולתי לעמוד בו
    מדובר בתיק משכון ,איך עלי להגיש בקשה לצו תשלומים במקרה כזה?
    תודה רבה

    • מימוש מטלטלין
      עו"ד אריאל שוורץ | 07/11/2017 23:58

      שלום רב,

      מומלץ כי תגבש מכירה בהסכמה מול הבנק/חברת המימון ע"ש מתנהל תיק המשכון. ככל שתושג הסכמה יתכן וההסכמה תכלול גם התייחסות ליתרת החוב שימחק בהסכמה גם הוא. את ההסכם יש להגיש לתיק ההוצל"פ לצורך קבלת אישור הרשם.

      בברכה,

      אריאל שוורץ, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      פנחס ספיר 8, נס ציונה
      טל': 052-6477990; מייל: arielsc.law@gmail.com