איך מוכיחים שכתב הגנה הוא שקרי?

  • כתב הגנה שקרי

    שלום רב.
    הגשתי כתב תביעה בתביעות קטנות נגד מוכרת דירה שהפרה הסכם רכישה ואני תובע הוצאות שהמוכרת הייתה אמורה להוציא  ,  כתב ההגנה שקרי מתחילתו עד סופו ועד עכשיו אני לא מצליח להבין באיזו דרך אצליח לשכנע את השופט שכל כתב ההגנה הנו שקר מוחלט?.
    חייב לציין שזאת הפעם הראשונה שאני בבית המשפט שזה מלחיץ לא פחות.

    • איך מוכיחים שכתב הגנה הוא שקרי?
      עו"ד אבי קיסוס | 31/10/2017 10:40

      יש לך אסמכתאות לטענות שלך? יש לך ניירות שמראות שהיא משקרת בהגנה שלה? ככה מוכיחים לבימ"ש. לבימ"ש אין לו אלא מה שעיניו רואות, לטעון טענות ללא אסמכתאות לא יעבור בבימ"ש. קח בחשבן שבשלב הזה עליך להוכיח את התביעה יותר משעליה להוכיח את הגנתה, לאחר שתוכיח את התביעה היא תצטרך להוכיח את הגנתה, וככל שהיא לא תצליח, ככל הנראה, תקבל פס"ד לטובתך, אבל קח בחשבון שאם אתה לא תצליח להוכיח אז תפסיד בתביעה.

      בהצלחה,

      אבי קיסוס, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות

      כרכום 15/18, ספיר, ערבה תיכונה
      טל': 073-7274466; מייל: info@ayk.co.il

      • טענת התיישנות בכתב ההגנה השקרי

        העניין הוא ש-10 שנים עברו מיום חתימתנו על חוזה רכישה לבית והיא לא פעלה כפי שהתחייבה בסעיף בחוזה וטוענת להתיישנות כאשר 5 שנים אחרי החתימה ביצעתי את מה שהתחייבה היא לבצע ויש לי את האישורים לכך. טענת ההתיישנות תופסת? אני יכול לטעון שההתיישנות נולדה מיום שלקחתי על עצמי לבצע את כל ההתחייבויות שלה? הרי עברו 10 שנים וחמש שנים ראשונות לא עשתה דבר.
        תודה