הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

וועדת קבלה לקיבוץ

  • החלטת וועדת קבלה
    יערה | 24/10/2017 10:02

    שלום

    היינו בתהליך קליטה לקיבוץ.

    עברנו אבחון כלכלי בהצלחה

    עברנו אבחון חברתי בהצלחה

    הגענו לוודעת קבלה הכללה שלושה מחברי הקביוץ.
    הוועדה החליטה לא לקבל אותנו.
    הרגשנו בפגישה ששואלים שאלות אשר אינן קשורות להתאמה וגם נסיון להכשיל אותנו.

    מה הזכויות שלנו ? האם הוודעה צריכה לתת לנו תשובה ופירוט מדוע לא קיבלו אותנו?

    הקיבוץ הינו בגליל.

    • וועדת קבלה לקיבוץ
      עו"ד יעל פרי | 30/10/2017 10:37

      יערה שלום,
      בשאלתך חסרים פרטים רבים ומהותיים המקשים עלי להשיב לשאלתך
      לדוגמא לא ברור משאלתך האם ביקשתם להתקבל לקיבוץ במסגרת רכישת מגרש בהרחבה?
      האם המגרש הוקצה במכרז או לא?
      כמה בתי אב יש בקיבוץ?
      האם ביקשתם להתקבל לקיבוץ ? או לאגודה הקהילתית של הקיבוץ?
      אם ביקשתם להתקבל לקיבוץ ולא לאגודה הקהילתית- מה קובע תקנון הקיבוץ?
      מציעה לך לפנות לייעוץ משפטי פרטני, תוך הצגת התמונה המלאה של המקרה והמסמכים הרלוונטיים.

      בברכה,

      יעל פרי, עו"ד
      מנהלת פורום אגודות שיתופיות

      מרכז עזריאלי 1(מגדל עגול), ת"א
      טל': 03-7444745; מייל: yael@py-law.co.il

      • המשך לתשובתך
        יערה | 30/10/2017 10:49

        היי

        הכוונה היא קבלה לחברות.