שכט עו"ד בנזקי גוף

  • תאונת דרכים
    אבי | 18/10/2017 00:33

    שלום אני אחרי שנה ושמונה חודש לאחר תאונת דרכים.נקבע לי 15 אחוז נכות אורטופדית לצמיתה.רציתי לדעת במידה ואנחנו הולכים לפשרה עם חברת הביטוח חברת הביטוחח בדרך כלל מציעה פשרה הולמת או לא?והאם אני יכול לייצג את עצמי כי אני לא מרוצה מהעורך דין שלי?והאם הוא יכול לתבוע אותי?תודנ רבה על התשובה ערן.

    • שכט עו"ד בנזקי גוף
      עו"ד אילנה אליכיס | 22/10/2017 23:18

      חברות הביטוח נותנת הצעה לפשרה כראות עיניה

      אתה והעו"ד אמורים לבחון האם אכן ההצעה היא מתאימה  עפי כמה פרמטרים.

      לגבי ניהול התיק באופן עצמאי דבר זה אינו מומלץ.

      לגבי התחשבנות לגבי שכט עם עו"ד  שמייצג אותך ולמצב שהביא את התיק עד היום תצטרכו לשוחח בינכם.

      בברכה,

      אילנה אליכיס, עו"ד
      מנהלת פורום תאונות דרכים

      נייד: 054-4796688; מייל: ilanalaw.adv@gmail.com