האם הפטר הוא דף חדש?

  • האם דיון ההפטר הוא יציאה לדף חדש או יש עוד שלבים?
    שמוליק | 19/10/2017 23:51

    האם הדיון בהפטר הוא השלב וזה אכן דף חדש או יש עוד דרך עד לדף חדש בפועל.
    מה קורה ביום למחרת.
    האם מדובר בהפטר על תנאי בלבד במידה ויש עוד צורך להעביר תשלום כלשהו לסיום התהליך. ומתי זה הפטר סופי סופי.

    • האם הפטר הוא דף חדש?
      עו"ד עומר נירהוד | 20/10/2017 10:41

      אין כזה דבר לגמרי דף חדש.
      בדיון ההפטר ניתן הפטר מותנה הכפוף לביצוע תשלומים לאורך תקופה. רק בסיומם או בסיום תשלום הסכום בצו ינתן הפטר.

      וגם אז במערכות הפיננסיות תהיה לך נקודה שחורה עוד שבע שנים אחרי

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5366635; מייל: pashar@sba-law.co.il

      • דף חדש
        שמוליק | 20/10/2017 19:43

        תודה לך. האם בין השלב של הפטר מותנה וסיום השלמת הסכום, יש עוד מצב שמישהו מהנושים יערער על ההפטר? שמעתי שיש 45 יום עירעור על הפטר אבל לא ברור לי אם זה קשור לעניין זה.
        לגבי דף חדש. האם משה מהנאמר בדיון ההפטר יכול להיות חשוף ציבורית? באינטרנט? לעיון של עורכי דין שאינם צדדים בתיק?
        האם רק הפטר חלוט מאפשר הסרת מיגבלות או כבר עם קבלת ההפטר המותנה זה אפשרי. מודה לך על השירות של מתן תשובות כאן.

        • שאלות על הפטר
          עו"ד עומר נירהוד | 20/10/2017 20:12

          הסרת ההגבלות רק בסיום תשלומים וקבלת הפטר חלוט.
          נושה יכול לערער על הפטר 45 יום כי זה פסק דין. נדיר מאוד שזה קורה.
          אפשר למחרת הדיון לארגן את כל הכסף של התשחומים במזומן. לשלם ולקבל הפטר מיד.
          מקווה שעניתי על הכל

          בברכה,

          עומר נירהוד, עו"ד
          מנהל פורום פשיטת רגל

          העצמאות 40, יהוד
          טל': 03-5366635; מייל: pashar@sba-law.co.il