האם ניתן לבטל מנוי לקנטרי?

  • ביטול מנוי לקאנטרי
    ר | 17/10/2017 11:58

    בסוף חודש מאי עשיתי מנוי משפחתי בקאנטרי לי לבעלי ושניים מילדי , המנוי כולל בריכה וחדר כושר , לחדר הכושר הגענו פעם אחת ופשוט בגלל בעיות אישיות ושינוי מקום העבודה של בעלי לא הגענו יותר .ולבריכה הגעתי עם הילדים פחות מ10 פעמים בחודשים יוני יולי .כבר מתחילת אוגוסט אני מנסה לדבר עם הממונים כדי לבטל את המנוי וכל פעם הם דוחים אותי בדרך שונה .עכשיו הם בישיבות אם לבטל כי המדיניות שלהם היא שאין ביטולים .רציתי לדעת לפי החוק מה הזכויות שלי .תודה

    • האם ניתן לבטל מנוי לקנטרי?
      עו"ד אבי קיסוס | 18/10/2017 09:19

      יש הוראות ברורות בחוק הגנת הצרכן לגבי ביטול מנוי בקנטרי בהתייחס למס' החודשים מרגע החתימה על החוזה עד מועד הגשת הבקשה לביטול. לכן עליהם לבטל לך בהתאם להוראות החוק.

      בהצלחה,

      אבי קיסוס, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות

      כרכום 15/18, ספיר, ערבה תיכונה
      טל': 073-7274466; מייל: info@ayk.co.il

      • ביטול מנוי לקאנטרי
        ראובן ריקי | 18/10/2017 11:08

        תודה רבה .

        • ביטול מנוי לקאנטרי
          ראובן ריקי | 19/10/2017 09:18

          בוקר טוב .דיברתי איתם והם לא מוכנים לבטל בשום אופן .הם אמרו לי שאני חתומה על תקנון ללא ביטולים בכלל הם אמרו שרק במקרה מחלה מסוכנת עם אישורים מיוחדים הם מבטלים .עליי לציין שיש לי שיחות מוקלטות עם המנהל שאמר לי שהוא מטפל בזה כבר מסוף אוגוסט מבלי לציין את התקנון שהם דיברו עליו אתמול. וכבר חודשיים שאני מדברת איתם והכל מוקלט אצלי ואני עדיין משלמת תשלומים מכרטיס האשראי .מה אני יכולה לעשות כדי לגרום להם לבטל את המנוי ? תודה .