תביעה נגד חנות בגדים לאחר היתקלות בקולבים

  • תביעה לאחר נפילה
    ציפי | 17/10/2017 19:58

    שלום רב,
    אימי כבת 76 יצאה מהסופר עם עגלת יד קטנה, ותיקה נתפס בקולבים מחוץ לחנות בגדים בסמוך לסופר.
    היא נפלה נפילה חזקה שברה את הכתף בסמוך קיבלה מכות יבשות ברגלים כולה חבולה ופצועה.

    אנשים רבים עזרו לה והוציאו את התיק יד שלה מהקולב מחוץ לחנות הבגדים.
    לשאלתי האם ניתן לתבוע את חנות הבגדים. האם לצלם את המקום לנסות להשיג צילום וידאו של האירוע, האם לחפש עדים?
    האם בכלל יש סיכוי שהיא תקבל פיצויים ?
    תודה רבה

    • תביעה נגד חנות בגדים לאחר היתקלות בקולבים
      עו"ד גיל קראוס | 18/10/2017 14:20

      צהריים טובים,

      יש לבחון את המקום ולראות האם קיימת רשלנות מצד החנות, האם בדרך הצבת הקולבים קיים מפגע והאם החנות הפרה חובות שונות.

      כדאי לצלם את המקום היטב מכמה זוויות. צילום וידיאו וגם עדים בהחלט יכולים לסייע.

      פיצוי יתקבל פה רק אם אכן קיימת רשלנות וללא בחינת הדברים לעומק לא ניתן כאמור לתת לך תשובה.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל':03-6766602; מייל: gil@eghert-kraus.co.il