הודעות אחרונות

  • פורום עורכי דין 07:23   18/11/2018 איך הולך התשלום לנהג שעושה הסעות לע... אני יצא מבית  עם רכב של החברה ב 5.30 בבוקר אוסף 4 עובדים (סיבוב בחצי עיר) ו 6.45 מגיע ל...
  • פורום דיני תעבורה 07:16   18/11/2018 להישפט?! מה תטען? עדיף לבקש המרה להתראה אם אתה עונה לקריטריונים:1. 7 שנים רשיון נהיגה2. 5 אחרונות ללא רישום תעבורתי...
  • פורום בחינות לשכה 01:52   18/11/2018 סמכות מקומית מה כללי הסמכות המקומית בעתירה מינהלית ו תובענה מינהליתמ 
  • פורום בתי משפט 01:49   18/11/2018 מהו"ת כלומר היום כבר יש מהות בכל בתי משפט בארץ??? 
  • פורום לשון הרע 01:18   18/11/2018 סמכות שיפוטית ואחרת האם  משפט חוזר פלילי גם המדינה יכולה לבקש? 

ליעוץ אישי עם עו'ד

 
select

תשובה

  • הודעות שוטפות
  • מה עכשיו
    ליאת לוי | 16/10/2017 17:51

    סיימתי תואר ראשון בלימודי משפטים, מה זה מספק לי ומה אני צריכה לעשות כדי להיות עו"ד

    האמור לעיל לא בא במקום ייעוץ משפטי ולא מהווה לו תחליף. ההסתמכות על המידע באחריות המשתמש בלבד!
    מסך מלא השב

    • תשובה
      קרן | 17/10/2017 13:45

      ככל תואר ראשון הוא מספק לך השכלה בתחום התואר, ואת יכולה להתמודד על משרות כמשפטנית.

      תנאי להסכמה כעורכת דין הוא התמחות בת שנה וכן מעבר בציון 65 בחינה בכתב מטעם לשכת עורכי הדין ובחינה בע"פ.

      האמור לעיל לא בא במקום ייעוץ משפטי ולא מהווה לו תחליף. ההסתמכות על המידע באחריות המשתמש בלבד!
      מסך מלא השב

קבל עכשיו ייעוץ משפטי אישי
select

לייעוץ משפטי חייג: 077-9973868