איך מגיעים להסדר נושים?

  • הסדר נושים
    חאמד | 09/10/2017 05:54

    שלום.
    אני כרגע בצו כינוס כבר שנתים.
    היה שני דיונים,  הראשון דחינו.  השני עורך דין שלי הלך לבד.
    אני כל הזמן מנסה להגיע להסדר שאני יכול לשלם.  אני משתכר 5000 אין לי נכסים ומשלם חודשי 1100.
    סך הכל תביעות החוב שהוגושו 85000. מתוך. תביעות 200000 המנהל המיוחד מבקשה 125000 על מנת לסגור ההליך בתשלומים מ 48-60 תשלום.
    טוען שאני עדין צעיר ויש פונטציאל השתכרות והוא לא מפטר עד שאני אשלם כל החובות בנוסף לכל העליות.
    הגשנו הצעה 30% לא עברה.
    בדיון השני המנהל המיוחד אמר שהוא רוצה 100% עו"ד שלי אמר שהוא משפר הצעה עד 45%-55%.
    השופטת דחתה הדיון ל 50 יום ואמרה אני נותנת ארכה להגיע להסדר אחרת יש עמדה לדון בעמדה המנהל המיוחד והחיב זכאי למשוך התביעה.
    כבר אני שלמתי תשלומים 26000 אני לא רוצה להפסיד זה, כי שעד שאני אצליח לחסוך סכום זה אני צריך לעבוד קרוב ל  20 חודשים.
    והמנהל המיוחד הוא רוצה רק מלוא ה 100%.
    מה מציע בדבר, כזה?
    במידה ולא מגיעים להסדר האם אפשר להגיע להסדר יחד עם השופטת בנותנים אלה לסכום נורמלי עד מחצית מהחוב?
    אבל אני לא רוצה להיות פושט רגל ?
    במידה ויש הסדר נושים של 45-55% מהחוב אבל לא אושר , והשופטת מתערבת בדיון והיא אומרת מה אני צריך לשלם האם יהיה הכרזה?  או רק צו תשלומים?
    מה אתה מציע עם נתונים אלה לצאת בהסדר שאני יכול לשלם ולעמוד בזה אם הוא רוצה 100%  ואני לא יכול לסכום זה ואני לא רוצה להיות פושט רגל.
    תודה

    • איך מגיעים להסדר נושים?
      עו"ד עומר נירהוד | 09/10/2017 06:33

      ההנחיות למנהלים מיוחדים במקרים כמו שלך לעמוד על תשלום מלוא החוב.

      לא באמת יעזור לך בית משפט.
      היתרון שבפשר אין ריבית.
      נסה להגיע להסדר אפילו של שמונים תשלומים.
      לא תגיעו להסדר יתכן שבית משפט יחליט כדעת המנהל המיוחד

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5366635; מייל: pashar@sba-law.co.il