מעמד בעל חוב שלא הגיש תביעת חוב

  • האם בעל חוב שלא הגיש בפשר כול לתבוע אחכ או להתנגד
    רונן | 03/10/2017 09:30

    האם בעל חוב שזכה נגדי לפי פסק דין וניהל תיק הוצאה לפועל נגדי, אך לא הגיש תביעת להליך הפשיטת רגל, יכול לתבוע אותי שוב ולממש את פסק הדין לטובתו אחרי הפטר שלי או גם להגיע לדיון ההפטר ולהתנגד אליו מכל סיבה שהיא ? מה מעמדו של בנסיבות אלה בהן אני כבר קיבלתי הסכמה להפטר מהמנהל המיוחד?

    • מעמד בעל חוב שלא הגיש תביעת חוב
      עו"ד עומר נירהוד | 04/10/2017 14:38

      אם אתה מראה שהנושה ידע על החוב. קיום מסירה. הוא לא יכול לעשות כלום.
      אחרת הוא יכול לבקש להגיש תביעת חוב.
      לא שום דבר אחר

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5366635; מייל: pashar@sba-law.co.il

      • התנגדות להפטר
        ר | 05/10/2017 21:51

        הבנתי מעו"ד המייצג אותי כי כל אחד מהנושים שיש לי תיק הוצאה לפועל אפילו אם לא הגיש תביעה בפשיטת רגל יכול להגיע לדיון ולהתנגד להפטר, ולבקש עוד תהליכי המשך. מה הכוונה קיום מסירה. נשלח אליו צו הכינוס אבל לך תדע אם הוא לא עשה בכוונה שלא לקבל כדי שיוכל לא להגיש תביעה בתהליך ולחכות בפינה עד אחרי ההפטר. האם קיום מסירה זה בתנאי שגם חתם.

      • האם ידע על החוב
        ר | 05/10/2017 21:55

        מה הכוונה שלך  האם  הנושה ידע על החוב ? הרי הוא קבל פסק דין לזכותו וםתח תיק הוצאה לפועל. ובטח ידע על תהליך פשיטת רגל ,הרי לא יתכן שלא עקב כל התקופה של התהליך. או שאני לא מבין את התשובה שלך.

        • ידוע על הליך פשיטת רגל
          עו"ד עומר נירהוד | 06/10/2017 06:21

          ביצוע מסירה זה למדל קיום אישור על משלוח ההודעה על צו הכינוס בדואר רשום לנושה.
          אם הנושה בחר לא לקחת אותה מהדואר זו בעיה שלו.

          לאו דוקא מצפים שנושה שיש לו פסק דין ותיק הוצלפ פתוח יעקוב כדי לדעת אם אתה בכינוס.
          אם מדובר בנטשה מקצועי כמו בנק, החזקה שהוא יודע.
          אהל אם מדובר האדם פרטי למה שידע?
          לכן חשוב שתוכל להראות מסירה של ההודעה על הכינוס

          בברכה,

          עומר נירהוד, עו"ד
          מנהל פורום פשיטת רגל

          העצמאות 40, יהוד
          טל': 03-5366635; מייל: pashar@sba-law.co.il

          בברכה,

          עומר נירהוד, עו"ד
          מנהל פורום פשיטת רגל

          העצמאות 40, יהוד
          טל': 03-5366635; מייל: pashar@sba-law.co.il

          • האם מסירה נחשבת עצם מישלוח ההודעה ברשום גם ללא
            ר | 06/10/2017 16:32

            סליחה, אני כבר לא מבין. האם אישור מסירה נחשב גם עצם האישור על מישלוח צו כינוס בדואר רשום גם אם הנושה לא לקח מהדואר את המכתב ? אישור על מישלוח יש ויש . האם אכן אותו אחד או כל נושה אחר אכן  יכולים להגיע לדיון ולהתנגד להפטר מסיבה כזו או אחרת ? או לדרוש שיוצגו עוד מסמכים מטעמי בפני בית המשפט ? מודה לך על ההיענות גם בחג.

            • אישור מסירה
              עו"ד עומר נירהוד | 06/10/2017 19:15

              כן. משלוח בדואר רשום גם אם המקבל לא לקח נחשב מסירה

              בברכה,

              עומר נירהוד, עו"ד
              מנהל פורום פשיטת רגל

              העצמאות 40, יהוד
              טל': 03-5366635; מייל: pashar@sba-law.co.il