הורידו אותנו מהטיסה

  • הורידו אותנו מטיסה
    אחמד אחמד | 03/10/2017 18:54

    שלום רב,
    אנשי ביטחון לחברת תעופה הורידו אותנו ללא הצדקה מהמטוס וטענו שהמנהל יגיע יסביר לנו מה קורה,אחרי שהמטוס עזב התברר שאין מנהל ואין עם מי לדבר, חברת התעופה שיקרו לסוכן הנסיעה בזה שהסיבה להורדתנו היא לא מאנשי ביטחון החברה אלא מהמשטרה המקומית לאותה מדינה, דבר שלא היה ולא נברא, והסוכן יצר איתנו קשר וביקש את פרטי הדרקונים שלנו מבלי להציע לנו עזרה והוא מודע שאנחנו תקועים בנמל תעופה זר בינתיים,הם ביקשו פרטים שלטענתם אנשי הביטחון המקומי ביקש והנציגה אף טענה שהיא עושה טובה בלתרגם בינינו למרות שאין לנו בעיית שפה , לאחר שניסיתי לברר ממנה מי הגוף שמבקש את פרטינו היא ניתקה ולא חזרה,אחרי כמה ימים חזרתי לסוכן ופניתי לאותה נציגה שטענה בהתחלה שהיא ביקשה ממני פרטים לצורך עזרה ובכדי לבדוק איך עוזרים לנו למרות שהשיחה מוקלטת ביני לבינה, היא אף טענה שחברת התעופה דיברה עם מנהליה וטענו שהם לא חלק מהתקרית אלא שהכל נגרם מאנשי הביטחון המקומיים דבר שכולו שקר וכזב, נגרם לנו נזק כספי לצורך קניית כרטיסים חדשים בני משפחתי חיכו שעות על גבי שעות בנמל התעופה בארץ מחכים כי ידעו שעה משוערת ואין לנו איך ליצור קשר איתם בכדי שיעזבו,הפסדתי יום עבודה, חבר שהיה איתי הפסיד משמרת תורנות ושני ניתוחים ,רופא במקצוע,נזק לרכוש תיקים קרועים ומתנות שנקרעו ופוזרו,.
    האם ניתן להגיש תביעה ונגד מי בדיוק?הסוכן ,חברת התעופה,אנשי ביטחון חברת התעופה,חברת נמל התעופה במדינה בה היתה התקרית? או לכולם ביחד?

    • הורידו אותנו מהטיסה
      ליאור חאיק, עו"ד | 05/10/2017 19:12

      ככול ולא הייתה סיבה מוצדקת לאירוע שאתה מתאר, בהחלט אפשר לתבוע.

      הכתובת הטבעית היא חברת התעופה.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com