המשפט התנהל בדלתיים סגורות

  • הוספת צילום לפייסבוק
    צרפתי דוד | 01/10/2017 17:00

    זכיתי במשפט נגד אחד מבני המשפחה האם מותר לי לפרסם את שמו ותמונתו ולכתוב גם בית המשפט קבע שאתה לא דובר אמת והצדק איתי ניצח עד מתי רשעים יעלוזו 1האם יש בזה לשון הרע והאם יכולים לתבוע אותי על זה תודה מראש

    • המשפט התנהל בדלתיים סגורות
      צרפתי דוד | 01/10/2017 17:03

      שחכתי לציין שהמשפט התנהל בדלתיים סגורות

    • המשפט "עד מתי רשעים יעלוזו" האם לשון הרע ?
      עו"ד בן קרפל | 02/10/2017 12:50

      דוד שלום רב,

      הליך שהתנהל בדלתיים סגורות וניתן בו פסק דין בדלתיים סגורות צריך להשאר בדלתיים סגורות, הדבר ברור ומובן ואין צורך להרחיב בנושא.
      המשפט " עד מתי רשעים יעלוזו" בהחלט יכול להקים עילת תביעה על פי חוק איסור לשון הרע.

      מקווה שהייתי לעזר,

      בברכה,

      בן קרפל, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      האשל 2, פארק העסקים קיסריה
      טלפון: 072-2221780; מייל: benkarpel@gmail.com