מענה

  • כיצד לפעול בגין חובות שבאו בעקבות פינוי שוכרים בכח
    משה | 26/09/2017 17:49

    שלום רב,לפני כשנה וחצי פינינו שוכר מנכס שברשותנו באמצעות הוצאה לפועל לאחר תקופה שלא רצה להתפנות ולא רצה לשלם.עד כה הכנסנו את הצקים שחזרו בגין השכירות להוצאה לפועל אך קיימים לנו חובות נוספים בגין הפינוי (כ5000 ש,ח) + שיפוץ והחזרת הנכס לקדמותו (כ25000 ש"ח)כמובן שהשוכרים לשעבר אינם מעוניינים לשלם.שאלתי הינה האם עליי לפנות להוצאה לפועל לשם תביעת סכומים אלו או שמא עליי לתבוע את השוכרים באמצעות תביעות קטנות באמצעותכם?אשמח לבדיקתכםתודה

    • מענה
      אזרח | 28/09/2017 13:45

      רצוי לבחון את הנסיבות של התיק לעומק. פנה לעו"ד. בהצלחה

    • גביית הוצאות פינוי מושכר, הכיצד?
      עו"ד שלי גרשט | 28/09/2017 15:56

      שלום,

      למרבה הצער, פינוי מושכר כרוך בהוצאות רבות.

      לצורך גביית הוצאות ונזקים יש להבדיל בין שני סוגי תביעות:

      תביעה נפרדת באמצעות בימ"ש על השיפוץ, שכ"ד שלא שולם ונזקים בדירה ורק אחכ ניתן לפתוח פס"ד.

      לגביי השיקים הקיימים או שטר חוב, ניתן לפתוח ישירות תיק בהוצל"פ.

      לגביי הוצאות הפינוי- קבלן וכו, יש צורך לפתוח תיק הוצל"פ נפרד ולצרף את הקבלות ששילמתם. אין צורך בתביעה נוספת.

      מומלץ לפנות לעו"ד לייעוץ לצורך גבייה.

      בברכה,

      שלי גרשט, עו"ד
      מנהלת פורום הוצאה לפועל

      בר כוכבא 23, בני ברק
      טל': 03-5449090; מייל: Shellyger@gmail.com