זכות הזוכה להסדר

  • הסדר חוב והכנסות פטורות מעיקול
    משה | 24/09/2017 15:34

    שלום רב,

    אני מעוניין להגיע להסדר עם הזוכה. אני מקבל קיצבת נכות בגובה 2200 ש"ח. פלוס דמי ילדים על 3 ילדים. וגם עזרה מהמדינה  בשכרה דירה. כמובן שההוצאות גבוהות יותר מהכנסות הנ"ל.

    אם לפי דעתך ההכנסות הנ"ל יכולות לטרפד הסדר תשלום מזומן?

    רקע: החוב בן 6 שנים ולא הצלחתי לשלם כלום על חשבון החוב עד עתה. החוב הוא 30 אלף ש"ח לגוף פיננסי.

    • זכות הזוכה להסדר
      עו"ד שלי גרשט | 28/09/2017 15:45

      לא ניתן לכפות הסדר על הזוכה חרף הנתונים שאתה מעלה אודותיך.

      במידה והזוכה אינו מסכים להסדר אותו אתה מציע, קיימת אפשרות לפנות להוצל"פ בצו תשלומים ובפריסה נוחה.

      במידה וקיימים חובות נוספים, כדאי לבדוק אפשרות לפשיטת רגל.

      בברכה,

      שלי גרשט, עו"ד
      מנהלת פורום הוצאה לפועל

      בר כוכבא 23, בני ברק
      טל': 03-5449090; מייל: Shellyger@gmail.com