לא מספיק שאתה נודניק?

  • שאלה
    אבי | 17/09/2017 02:22

    שאלה האם שוטר שמסיים את המשמרת שלו ויש לו רכב מהמשטרה יש לו זכות בחופשי לנסוע עם הרכב הביתה ולהחנות בחנייה בבניין /מגדל דירות ? כמובן שיש חשש שיתמקמו באותו שוטר ויפציצו את הרכב וזה עלול לסכן את העוברים ושבים ואת דיירי הבניין השוטר חושב על הנוחות שלו בלבד ,אך מתעלם מההשלכות שעלולות להיות ומאסונות המון פעמים אזרחים מתנקמים בשוטרים לצערינו אז השאלה האם זה חוקי בכלל להביא רכב משטרתי ולהחנות בקבוע בחניות הבניין ?
    אם לא חוקי היכן אפשר לפנות בקשר לנושא זה ?

    • לא מספיק שאתה נודניק?
      אבי | 17/09/2017 07:38

      מה אתה מחפש צרות במקום שאין?

      • לעונים פה אין לך תשובה אל תכתוב  לת
        חובה תשובה מעורך דין | 23/09/2017 15:43

      • לידעת אבי הטיפשון
        קרה מקרים שמכונית התפוצצה | 23/09/2017 15:50

        וכן גם רכב משטרתי לשוטר יש המון אויבים עצוב שכך המצב אבל עם עובדות לא מתווכחים אז כן תחשוב היטב ולא לענות בטיפשות כי יש השלכות לכל זה ורצוי למנוע