האם ניתן לתבוע על אי הגעת טכנאי מעבדה?

  • שירות מעבדה עד הבית
    דדי | 22/09/2017 13:57

    אימי כבת 80 נעזרת בשירות מעבדה עד הבית, שירות הניתן בתשלום מראש בעת ההזמנה לחברי כל קופות החולים, במסגרת השירות מגיע אח\אחות לביתה ולוקח ממנה בדיקות דם. בפעם האחרונה שהזמינה את השירות האח היה אמור להגיע בין 7:30 ל 10:00, ובשעה 9:40 התקשר ואמר שהוא שכח להגיע, אנחנו מכירים את האח הזה כבעייתי מפעמים קודמות (הוא כבר עשה את זה בעבר ) וביקשנו בכל הפעמים שהזמנו את השירות לא לשלוח אותו, ומנהלת השירות הכניסה את זה כהערה במחשב (מבצע ההזמנה רואה זאת) אימי חיכתה לאח בצום משש בבוקר, כשהתעוררה עד 10:00. האם ניתן לתבוע פיצוי כספי, ומהו פיצוי סביר?

    • האם ניתן לתבוע על אי הגעת טכנאי מעבדה?
      ליאור חאיק, עו"ד | 22/09/2017 20:19

      אפשר, אם כי לדעתי לא בטוח שיש כדאיות כלכלית בתביעה דומה לאור אי יכולת להוכיח נזק, מלבד אולי בזבוז זמן וכו'.

      בשלב ראשון מומלץ לפנות לחברה, לקבל הסברים ולדרוש פיצוי סביר בנסיבות העניין.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com