הצמדת גינה

  • איך מצמידים גינה בבית משותף?
    נתן | 18/09/2017 11:38

    תודה מראש לעונים, הורי גרים בדו משפחתי שנבנה לפני כ-40 שנה. כאשר נכנסו לגור קבעו עם השכנים כי הגינה הקדמית תשמש את הורי והגינה האחורית את השכנים, הורי מעוניינים למכור את הבית וקיבלו חוות דעת כי בכדי למכור יצטרכו לבצע פעולות כאלה ואחרות (חוזה עם השכנים או תיקון רישום בטאבו), אודה לעזרה איך ניתן לטפל בחלוקה מבחינה חוקית ובאיזה הליך ועלויות מדובר.

    • הצמדת גינה
      עו"ד אלעד וייסטוך | 19/09/2017 16:11

      נתן שלום,

      האם הדו משפחתי רשום כבית משותף ורק ההצמדה לא נרשמה או שכלל אין רישום בית משותף?

      בבתים רבים יש הסכמה על שימוש בשטחים המשותפים שלא עוגנה במסמכים שבכתב.

      יחד עם זאת על מנת שקונה שמתעניין בדירה יוכל להסתמך על כך יש צורך לבסס את ההסכמות בכתב.

      עליכם לפנות ליעוץ פרטני אצל עו"ד שיבחן את התיק ויטפל בהסדרת ההצמדה כחלק ממכירת הבית.

      בהצלחה ושנה טובה

      בברכה,

      אלעד וייסטוך, עו"ד
      מנהל פורום נדלן ודיני מקרקעין

      השילוח 4, פתח תקווה
      טל': 03-7217888; מייל: elad@weislaw.co.il