מתערב

  • עמדת המנהל המיוחד
    אייה | 17/09/2017 07:13

    אני צעירה בת 25 נגדי הוגש תביעות חוב בסך 150000 מתוך 220000
    לפני שנה סימתי לימודים ורק התחלתי לעבוד.
    אני בצו כינוס כרגע לפי מה שקראתי הכי כדאי לעשות הסדר נושים התחלתי משא ומתן עם הנושים כולם סירבו בטענה שהכל צריך לעבור דרך המנהל המיוחד
    המנהל המיוחד אמר שהוא רוצה הצעה הגיונית דברנו על מה זה הגיוני אומר שהגיל שלי הגיוני זה כל החוב 150000 בנוסף לעוד 30000 שכר טרחה ועליות הכל נגד 60 תשלום
    אני עובדת שכירה מקבלת משכורת 5500-5800
    אם אני רוצה לשלם מה שהוא מבקש אני חיבת בתשלום 3000 בחודש נשאר 2500 שאני לא יכולה לחיות בהם מאחר ומקום העבוגה שלי רחוק ואני צריכה 1500 רק נסיעות.
    הגיש דוח לא יודעת על איזה דוח מדובר שאני יכולה לשלם 3500 להית המשפט
    היה דיון ראשון ביקשתי בהתחלה שנדחה הדיון השופט אשר שנדחה הדיון בתנאי שבדיון הנוסף בעוד 3 חודשים נסגר התיק עם הצעה הגיונית
    אני לא יוכלה לעמוד בהתחיבות כאלה
    מה קורה בדיון הבא הכרזה על פשיטת רגל תוכנית פרעון הסדר נושים הענין לא מובן
    מה מוטל עלי לעשות באמת על מנת לעשות תשלומים שאני יכולה לעמוד בהם על סכום חלקי מהחוב
    תודה שבוע טוב חג שמח

    • מתערב
      רוי | 18/09/2017 01:45

      תראי יש לך בעיה את בת 25 26 צעירה  זה משחק תפקיד אם צעירה בריאה  יגידו לך לעבוד 3 עבודות אם חלילה יש לך בעיות תראי להם וזה יכול לעזור

    • תכנית פירעון
      עו"ד עומר נירהוד | 18/09/2017 06:53

      הגישה היום, שמאחר ומעירים רבים מנצלים את הליך פשיטת הרגל פשוט כדי לא לשלם חובות של 100-150 אלף שח שהם צברו, להקשות עליהם לא לשלם.
      מילת המפתח היא כושר השתכרות.
      אם את יכולה לעבוד ולהרוויח יותר. תחזירי. זו הגישה.
      לכן השאלה מה אומרים הדוחות החודשיים ומה יכולת ההשתכרות.
      לא ראיתי את הדוחות שלך. קשה לי לענות.
      שכנעי את המנהל המיוחד לפי הדוחות שאין אפשרות. אין משהו אחר.
      זו גם גישת בית המשפט.

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5366635; מייל: pashar@sba-law.co.il
      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5366635; מייל: pashar@sba-law.co.il