פסיקת מזונות

  • מחצית תשלום על טלפון סוללרי
    דובי | 16/09/2017 03:34

    אני משלם  מזונות  כסידרם  כבר  כמה שנים,  בהסכם הגירושין  סוכם  שהוצאות  חריגות  רפואיות  ועל  חינוך ישולמו חצי חצי

    הגרושה  קנתה  טלפון סוללרי לבת  (ללא  הסכמתי)  עכשיו היא מגישה גם תביעה להוצאה לפועל כי לא הסכתי לשלם את מחצית על טלפון סוללרי

    האם אני חייב  להשתתף  במחצית עלות  טלפון  סוללרי  למרות שזה לא נרשם כאלמנט הוצאות חריגות (כי זה לא רפואי ולא הוצאות לחינוך

    • פסיקת מזונות
      עו"ד אריאל שוורץ | 16/09/2017 15:36

      דובי שלום,

      במידה ובהחלטת המזונות אין התייחסות להוצאות נוספות הזוכה אינה יכולה לדרוש רכיבים שאינם כלולים בפסק הדין.
      עליך להגיש בקשה מתאימה להוצאה לפועל ואז הנושא יעבור לבדיקה של בית המשפט לענייני משפחה.

      בברכה,

      אריאל שוורץ, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      פנחס ספיר 8, נס ציונה
      טל': 052-6477990; מייל: arielsc.law@gmail.com