שיפור תמ"א

  • שיפור תמא
    דן | 14/09/2017 15:12

    שלום  רב

    דיירי  הבניין  החליטו  על  תמא   פינוי  בינוי

    אני  היחידי מבין  8  שמתלבט  וחושב  שאסכים  אם  אקבל  את  הדירה  בקומה  האחרונה ( דירת  גג )

    כיצד  יכול  להבטיח  שאפנה  ליזם  -קבלן    ברצון  שלי ,  שלא יזרוק  לי    תוספת מחיר  בשמיים.  אני  מוכן  לשלם מחיר הגון  .יש  קנה  מידה?

    אני  קומה  שנייה  מבין  שלוש - הוא  יבנה   בניין בן 11  דיירים . הדירה  שלי  שווה  מיליון  וחצי.  נניח  שייתן  ערבות  בנקאית  בסך  2.5  מיליון  .דירה בגג שבונה  שתי  רחובות  לידי . רוצים  שם  4  מיליון  בערך.

    ההיגיון  שלי  אומר  שאצטרך  להוסיף  לו  1.5  מיליון

    איך  אבטיח  שלא  ידרוש  יותר???

    ומה  בנוגע  למס  כלשהו ?

    תודה

    • שיפור תמ"א
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 17/09/2017 11:17

      שלום דן,

      אנא הפנה שאלתך לפורום תמ"א 38 באתר זה.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      בית הדר דפנה, שדרות שאול המלך 39, ת"א
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com