חלוקה לפיצוים בטופס 161

  • עזרה בהבנת טופס 161
    אביבי | 14/09/2017 09:25

    שלום,
    פוטרתי וקיבלתי טופס 161 שבסעיף ח' שלו יש שני משלמים - האחד חברת מגדל והשני המעסיק ביחס של 75% מול 25%.
    האם החלק של ה-25% שרשום תחת המשלם של המעסיק הוא בעצם ההשלמה לפיצויי פיטורין ואקבל גם אותו ממגדל לאחר שאשלח להם את הטופס 161 ואת מכתב שחרור הכספים?
    הבנתי שבד"כ המעסיק נותן את ההשלמה בנפרד בתלוש האחרון אבל במקרה שלי לא קיבלתי את זה.
    השאלה היא בעצם האם חלק המעסיק שמצוין ב-161 הוא רק לצרכי מס והוא עדיין צריך להעביר לי אותו או שהחלק שלו נמצא גם בקופה?
    תודה רבה לעונים וסופ"ש נעים

    • חלוקה לפיצוים בטופס 161
      עו"ד לילך אקרמן | 17/09/2017 10:57

      שלום רב,
      על פניו נראה כי את החלק של ה25% על המעסיק לשלם לך בנפרד. ייתכן והתשלום ייעשה בתלוש נפרד - יש לבדוק למול המעסיק. ( זה גם תלוי במועד סיום ההעסקה)

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il