השתתפות בהוצאות איטום גג

  • איטום גג
    ציון | 09/09/2017 16:59

    שלום אני גר בדירה  בקומה אחרונה בבניין משותף, אנחנו כולל אותי 6 דיירים.צריך לבצע לגג הבניין איטום עם יריעות בטומניות, (כי נכנס לי חורף שעבר גשם לתוך הבית ) הבאתי 2 אנשי מקצוע וכל אחד מהם נתן לי הצעת מחיר.עשיתי אספית דיירים , וישנם דיירים שלא מוכנים להשתתף כספית באיטום של הגג. אני רוצה לציין שאין לנו ועד בית.אני כמובן אפנה בימים הקרובים למפקחת על הבתים המשותפים.השאלה שלי1) אני רוצה לתבוע את הדיריים שלא משתתפים באיטום של הגג, אבל השאלה שלי איך אני יכול להשיג את הפרטים שלהם? ( ת.ז שם פרטי+ שם משפחה )
    ושאלה השניה
    2) האם במקרה כמו שלי אני חייב לקחת עורך דין או מספיק שאפנה למפקחת לבתים המשותפים? תודה

    • השתתפות בהוצאות איטום גג
      עו"ד אלעד וייסטוך | 12/09/2017 12:04

      ציון שלום,

      ניתן למצוא את פרטי הדיירים בנסח הטאבו של הבניין.

      מומלץ לשכור עו"ד שייעץ לך איך לפעול בצורה הטובה והנכונה ביותר.

      בברכה,

      אלעד וייסטוך, עו"ד
      מנהל פורום נדלן ודיני מקרקעין

      השילוח 4, פתח תקווה
      טל': 03-7217888; מייל: elad@weislaw.co.il