מענה

  • תיק הוצאה לפועל - פרעתי
    אלה | 02/09/2017 20:26

    הגשתי טענת פרעתי . אין לי כסף לערבון. האם יש סמכו ת לרשם לתת עיכוב ללא ערובה ובאלו תנאים

    • מענה
      מתמחה | 03/09/2017 17:55

      אין תנאים מיוחדים, זה בסמכות רשם הוצלפ.

      • ערובה
        אלה | 03/09/2017 22:06

        אז עלי להגגיש בקשה לפטור מהפקדת ערבוה? איך? תצהיר?

        • מתי רשאי רשם לבטל ערובה בטענת פרעתי?
          עו"ד שלי גרשט | 05/09/2017 12:30

          על פי תקנות ההוצל"פ, במידה וחייב מגיש טענת פרעתי והוא מעוניין בעיכוב הליכים, העיכוב נעשה כנגד הפקדת ערבון שייקבע הרשם.

          הרשם רשאי שלא לקבוע ערבון, מטעמים מיוחדים שירשמו. הכוונה לטעים מיוחדים זו נסיבות המצדיקות זאת כגון מצב בריאותי, מצב כלכלי וכו. יש צורך בהגשת בקשה מפורטת+ תצהיר ואסמכתאות.

          נשמח לסייע בהגשת בקשה.

          בברכה,

          שלי גרשט, עו"ד
          מנהלת פורום הוצאה לפועל

          בר כוכבא 23, בני ברק
          טל': 03-5449090; מייל: Shellyger@gmail.com

          • ערבון
            אלה | 05/09/2017 20:44

            לאחר שנקבע ערבון , אני יכולה להגיש בקשה לפטור מהפקדת ערבון הצרוף תצהיר ואסמכתאות?

            איזו תקנה מאפשרת זאת לרשם?

            • תקנות ההוצל"פ
              עו"ד שלי גרשט | 05/09/2017 20:46

              תקנה 19 לתקנות ההוצל"פ.

              לאחר שייקבע סכום ההפקדה להגיש.

              בברכה,

              שלי גרשט, עו"ד
              מנהלת פורום הוצאה לפועל

              בר כוכבא 23, בני ברק
              טל': 03-5449090; מייל: Shellyger@gmail.com

              • זה?
                אלה | 05/09/2017 23:06

                זה?
                העברת ביצוע הליך ללשכה אחרת תק' תשס"ט-200919.  (א)  החליט רשם ההוצאה לפועל להעביר ביצועו של הליך ללשכה אחרת, תישלח הודעה על כך ללשכה האחרת לשם ביצוע ההליך, וכן לזוכה.          (ב)  דו"ח על ביצוע ההליך, בצירוף המסמכים הנוגעים בדבר, יישלח אל הלשכה המעבירה וכן לזוכה בתכוף לאחר הביצוע.          (ג)   הליך שבוצע כאמור, רואים אותו כאילו ביצעה אותו הלשכה המעבירה לכל דבר, לרבות לענין ערר וערעור.