התמודדות עם מטרדים של שכנים

  • רעש בלתי נסבל ומתמשך ע"י שכנים
    miri | 04/09/2017 07:10

    בוקר טוב.

    האם זהו הפורום בו אוכל להתייעץ בנוגע לרעש ע"י שכנים? אם כן, אשמח לקבל את עזרתכם. מזה מס' חודשים אני גרה מתחת לשכנים שלא מפסיקים להרעיש. ז"א שפתאום ב- 1 בלילה מחליטים לנקות את הבית גוררים את כולו מצד לצד, כולנו יודעים שלא ניתן לנקות בית בשקט. או שצועקים פתאום ומנהלים שיחות בקולי קולות כשכל הבית פתוח וכמובן לא רק אני שומעת. בעיה נוספת מטרידה ביותר היא דלת הכניסה לבית, שנטרקת / נהדפת בעוצמה בכל כניסה ויציאה מהבית ומקפיצה אותנו, לא משנה מה השעה ביום. פניתי למשכיר וביקשתי שיסדר זרוע לדלת על מנת לחסוך חלק מהרעשים, הזמנתי בלי סוף משטרה ברגעים של רעש וזה לא עזר, בכל פעם איימו שיתנו קנס ורק איימו. הגשתי תלונה פורמלית במשטרה וגם זה לא עזר. בקיצור בכמה חודשים בהם אני גרה בדירה, הפעמים היחידות בהם ישנתי טוב זה כשהייתי בחופשה מחוץ לבית. אני חיה על אופטלגין וחוסר סובלנות. כמובן שזה משפיע עלי בשעות העבודה.

    האם אני יכולה לשלוח לבעל הבית מכתב מעו"ד כאזהרה / בקשה לטפל בעניין הרעש? האם אני יכולה לתבוע את בעל הבית שמסרב לשתף פעולה ולטפל בנושא בטענה ש"גם ככה הסתבך איתם"...

    אודה לעזרתכם, מירי

    • התמודדות עם מטרדים של שכנים
      עו"ד אלעד וייסטוך | 04/09/2017 14:52

      מירי שלום,

      אני מציע לך לתעד את הפניות למשטרה ולעירייה בכל הנוגע למטרדים ונזקים השונים.

      ניתן להגיש תביעה גם כנגד בעל הבית בגין האמור.

      בברכה,

      אלעד וייסטוך, עו"ד
      מנהל פורום נדלן ודיני מקרקעין

      השילוח 4, פתח תקווה
      טל': 03-7217888; מייל: elad@weislaw.co.il