הבנק מסרב לתת לי אשראי

  • כרטיס אשראי
    ליאור כהן | 01/09/2017 14:48

    היי,
    עד לפני חצי שנה היה לי כרטיס דירקט. הלכתי לבנק לבקש אשראי וגזרתי את הדירקט שלי כי הבנקאית טענה שתוך כמה ימים אני יקבל את האשראי. מאז אני מתרוצץ בין הבנק לחברות האשראי בניסיון להבין למה מסרבים להנפיק לי ואף אחד לא מוכן להגיד. אני יודע שזה שיקול של החברות האשראי בין אם להנפיק או לא אבל אני רוצה לדעת את הסיבה ואם אחרי תקופה כלשהי כן יאשרו. איך אפשר להסתדר כל החיים בלי אשראי?

    • הבנק מסרב לתת לי אשראי
      עו"ד אבי זילברפלד | 02/09/2017 20:41

      שלום רב,

      פנה במכתב לבנק, פרט את הבטחות שניתנו לך ודרוש לכבד אותן, ואם הבנק מסרב - שיודיע לך נימוקיו.

      על פי הפסיקה - הבנק חייב לנמק סירובו.

      בהצלחה !

      שמחתי להיות לעזר,

      בכבוד רב,

      זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בנקאות

      "בית הלפיד", רח' בן גוריון 34, ר"ג
      טל: 03-5753443, מייל: zilber-a@zahav.net.il