החלטה חדשה של קרן הפנסיה תוך כדי ערעור

  • האם ההחלטה החדשה של הקרן מצריכה ערעור חדש לגבי סיע
    אלמונית | 28/08/2017 14:50

    קרן פנסיה הוציאה באמצעות ועדה רפואית מדרג ראשון 2 החלטות לגבי נכות אכ"ע  בהחלטה ה 1 הקרן לא התייחסה לתחום הסיעודי ולהחלטה השניה צרפה הקרן מכתב התייחסות לתחום הסיעודי הקובע כי העמית אינו זכאי לקצבה סיעודית.

     בגין שלילת הזכאות בתחום הסיעודי הוגש ערעור לועדה העליונה- אלא שחלף זמן ובנתיים תוך כדי שהעמית ממתין  להכרעת הועדה העליונה לגבי התחום הסיעודי , הועדה מדרג ראשון הוציאה החלטה מס' 3 (החלטה 3) לגבי נכות אכ"ע שאין בה כל התייחסות לתחום הסיעודי.
    שאלתי היא:
    האם על מנת לשמור על מלוא הזכויות בתחום הסיעודי,
     יש צורך להגיש ערעור על ההחלטה ה 3 לגבי כך שאין בה כל התייחסות לתחום הסיעודי?

    האם יש לבצע פעולה כלשהי לגבי התחום הסיעודי בנסיבות שתוארו לעיל? או שאין צורך לבצע דבר אלא רק להמתין לתוצאות הועדה העליונה?

    תודה רבה

    • החלטה חדשה של קרן הפנסיה תוך כדי ערעור
      עו"ד גיל קראוס | 29/08/2017 15:39

      צהריים טובים,

      צריך לעיין בערעורים ובפרוטוקולים של הוועדות. אם הוגש ערעור לגבי העניין הסיעודי וההחלטה ה- 3 מתייחסת לאותה תקופה שהתייחסו ההחלטות הקודמות שבגינן הוגש ערעור, הרי שעל פניו ספק אם יש טעם בהגשת ערעור נוסף.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל':03-6766602; מייל: gil@eghert-kraus.co.il