עו"ד דיירים

  • עו"ד דיירים בתמ"א , לכאורה עם BIAS ליזם
    חגית פרישמן | 26/08/2017 19:54

    אבקש לדעת האם עורך דין המייצג דיירים בתמ"א 2 יכול לייצג גם רוכשים של הדירות חדשות בפרוייקט תמ"א 2.?

    לפני שנתיים נבחר היזם קולקוביץ לפרוייקט. עו"ד  הרטובייאשלך התנצח עימי באסיפה וכינה אותי " סרבנית" עוד לפני שקבל חתימה אחת . . חגי הרטוביאשלך ס עו"ד דיירים מודיע שהיזם קולקוביץ הודח. במקביל הסרתי את יפוי כוח לאותו עו"ד הרטובאשלך  . עברו 8 חודשים פתאום שוב אותו הרטובייסאשלך מודיע "בואו דיירים יש חוקים חדשים ויש יזם חדש " התאספו שוב הדיירים וחתמו הדיירים עם יזם חדש .
    אני לא מעוניינת באותו חגי הרטובאשלך : ויש לי סיבות מוצדקות . האם עלי לקבל את החוזה שחגי ערך ?.

    • עו"ד דיירים
      עו"ד אילן הלוי | 28/08/2017 10:56

      שלום חגית

      את לא חייבת לחתום על הסכם תמא אם את חושבת שהוא לא טוב לך. מאחר ולדבריך מדובר על יזם חדש אז בודאי יפוי הכוח הקודם שנתת אינו רלבנטי כלל.

      לגבי יצוג כפול- יכול ליצור מצב של ניגוד אינטרסים ולכן עדיף ויש להמנע מכך.

      בברכה,

      אילן הלוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      שד' שאול המלך 8, ת"א
      נייד: 050-5752517; מייל: ilan.halevi@gmail.com