תשובה פרטנית

  • תוכנית פרעון והכרזה והסדר נושים
    עבד | 26/08/2017 07:40

    שלום אני סימתי לימוד משפטים וראית חשבון,  אחרי סטאז לפני מבחנים.
    סך החובות נגדי 210 הוגש תביעות חוב 100 אלף.
    הגשתי כמה וכמה הסדרי נושים הכל סורב ממנהל המיוחד והוא טוען שאני צריך לשלם מלוא הדיבדנד מאחר רגישות המקצוע ואני צעיר בן 25 , למרות שאני משתכר 4400.
    הוא מבקש שאני אשלם 140 אלף כולל כל העליות של תהליך כנר.
    כמובן אין לי לשלם סכום זה,  פניתי לקרובי משפחה,  והבטיח לי בן דוד, שיעזור אלי.
    הוא ניהל משא ומתן עם המנהל המיוחד והגיעו למסכנה שכן נשלם 100% ב 50 תשלם.
    עכשיו קרוב משפחה כבר התחיל להתחמק מהרבה טענות. שהוא גם יש לו עסק ומצב העסק התחיל להיות לא יציב.
    האמת שאין לי יכולת החזר,  ואני גם לא רוצה להיות מוכרז כפושט רגל.
    יצוין כי אני למדתי משפטים וראית חשבון ביחד דו חוגי והמבחנים אצלי בחודש, 12גם לראית חשבון וגם במשפטים והדיון בחודש, 10.
    איך אני יכול לצאת ממצב זה, בלי הכרזה,  ובסכום שאני יכול לשלם.
    יצוין אין לי על נכס.
    מה יקרה במצב של הכרזה לגבי המבחנים,  ומה יקרה במצב של הכרזה בהסדר נושים?
    בטענה שאני עושה הסדר נושים ההגבלות מתבטלות באופן מידי בהסדר או רק עם סיום כל 50 התשלום?
    מה ממולץ לעשות,  אשמח לקבל תשובה מפורטת לאדם שזקוק לעזרה זאת.
    תודה.

    • תשובה פרטנית
      עו"ד עומר נירהוד | 26/08/2017 13:58

      מאחר והנתונים שלך מאוד ספציפיים אני חושב שכבר פנית פעמיים ופעמיים עניתי לך. גלול למטה.
      אם לא פנית עדיין, השב לי בפרטי ואענה לך. זה ארוך

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5366635; מייל: pashar@sba-law.co.il