רכישת קרקעות

  • האם מישהו מכיר את אקוויטי נדל"ן בבני ברק???
    אל.ק | 25/08/2017 18:06

    שלום,

    היום אני ובעלי היינו בחברת ****נדל"ן בבני ברק. הוצעה לנו עסקת רכישת קרקע שעל פניו נראית כמשתלמת אך החברה והרקע שלה לא ברור לנו.
    תהינו לגבי החברה, אמינותה, עסקאותיה וכו' משום שלא מצאתי שום תיעוד.
    אשמח לתגובה ממישהו שמכיר/ שמע/ יודע שביב מידע.
    תודה

    • רכישת קרקעות
      עו"ד אלעד וייסטוך | 27/08/2017 12:05

      שלום וברכה,

      עסקת רכישת קרקע היא עסקה מורכבת שדורשת בדיקות רבות הן מבחינה משפטית, הן מבחינה שמאית והן כמובן בדיקה על החברה עצמה.

      אני מציע בחום לפנות ליעוץ פרטני שיוכל לכוון אתכם לבדיקת כל הדרוש על מנת שתוכלו לדעת בוודאות שאתם מבצעים עסקה טובה ולא שמים את כספיכם על קרן הצבי.

      בברכה,

      אלעד וייסטוך, עו"ד
      מנהל פורום נדלן ודיני מקרקעין

      השילוח 4, פתח תקווה
      טל': 03-7217888; מייל: elad@weislaw.co.il

      • ייעוץ פרטני משמע עו״ד? או איזה איש מקצוע?  לת
        א.ק | 27/08/2017 13:06

        • יעוץ פרטני
          עו"ד אלעד וייסטוך | 27/08/2017 13:49

          בדיקה ראשונית שצריך לבצע היא של עו"ד. במידת הצורך יש להפנות גם לבדיקת שמאי מקרקעין.

          אוכל להרחיב בשיחה טלפונית.

          בברכה,

          אלעד וייסטוך, עו"ד
          מנהל פורום נדלן ודיני מקרקעין

          השילוח 4, פתח תקווה
          טל': 03-7217888; מייל: elad@weislaw.co.il